Referent a la vaga del 8 de març

Vull fer saber que sóc feminista, no contemplo no ser-ho.
Treballo en el sector educatiu amb petits i grans i no els deixaré sense classe divendres.
Em manifestaré durant el matí que és quan em va millor i em manifesto sempre que puc, no només el 8 de març.
Hi ha innumerables coses, hàbits, paraules que hem de canviar entre tots.
Tinc una empresa i no em puc permetre econòmicament no treballar per anar a una manifestació. Tampoc em sembla just deixar sense classe als alumnes que tenen unes necessitats educatives sabent que la resposta a tot aquest masclisme resideix en l’educació. Crec que hem de canviar el món però no crec que aturant-nos sigui la solució. Si se’m acut alguna altre manera la faré saber.

Prenc aquesta decisió lliurement.

Gràcies.

Flori Barea, 6 de març de 2019.