ROBÒTICA

FreeKids

L’activitat de Freekids, creada per To Grow Aula D’Aprenentatge, es basa en un aprenentatge divertit i pràctic, alhora adaptat a cada alumne i amb la garantia dels valors de la casa, com són: l’esforç, la constància i la superació. Aquest últim, amb el valor afegit de treballar la capacitat per resoldre problemes amb esforç i confiança.

Al Freekids posem a disposició dels alumnes una nova manera d’aprendre molt més motivadora que la tradicional perquè la complementen amb la pràctica.

Pensem que al Freekids els infants poden aprende a millorar la resolució de problemes en grups reduits, desenvolupar capacitas creatives i d’organització, coordinació psicomotriu i ocular, fomentar la creatividat i la resolució de problemes, descobrir noves habilitats, i desenvolupar  l’interès per investigar.

La robòtica educativa/pedagògica també té com a finalitat permetre als estudiants construir les seves pròpies representacions dels fenomens del món que els envolta i facilitar l’adquisició de nous coneixements al voltant d’aquests, així com la transferència a diferentes àrees de coneixement.

Freekids està pensat per a nens i nenes de més de 6 anys. Utilitzem un sistema dels més novedosos amb diferents kits de robòtica educativa, com el Lego WEDO , Lego Mindstorm, la programació Swift i la programació Scracth i Arduino. Aquests sistemes son molt visuals i intuitius i fa que les possibilitats siguin infinites adaptant-nos a les capacitats i possibilitats de cada alumne.

Tot això, ens obre la porta a la imaginació i a treballar les matemàtiques dins de la programació, i al mateix temps, perdre la por a la complexitat matemàtica d’una manera senzilla, divertida i pràctica.

La robòtica és una branca de la ingenieria elèctrica, electrònica i de la informàtica, encarregada del disseny, construcció, operació aplicable als robots. A més, la robòtica aplicada a l’educació és una gran eina molt pràctica per motivar als alumnes a aprendre matemàtiques, àlgebra, mecànica, informàtica, física, entre d’altres.

Som un centre de referència que oferim extraescolars amb la garantía que els nostres professionals la duen a terme de la millor manera possible, pensada per ells i per a ells; l’educació en valors. Així doncs, es conforma una avantatge per als alumnes amb necessitats específiques, treballant l’habilitat mental, pensament reflexiu, actitut creativa, seguretat i autoestima.